8 új termék érkezik a Chauvet DJ-től

A CHAUVET DJ mindig törekszik arra, hogy ügyfeleiknek új és izgalmas eszközöket fejlesszen, melyek egyaránt alkalmasak a kisebb és nagyobb eseményekre is. Visszaemlékezve az első CMYO színkeverésű lámpatestekre, melyeket már a színkerék váltott fel, illetve a halogénizzókra, amit pedig a LED-es alkalmazások – mutatja a gyártó fejlődését.

Színezőktől a mozgófejeseken át a pinspot lámpákig – prezentálja a legújabb világítástechnológiát – ráadásul, a legtöbbje már fejlett DMX-vezérléssel rendelkezik. Következzen 8 új termék!

A WASH-lámpák terén két új belépő érkezik hozzánk: Wash FX Hex és Kinta HP. Az előbbi rengeteg effektre képes az RGAW+UV LEDjeivel, melyek hat különböző zónában helyezkednek el. A Kinta HP 2 darab 4 színű LED-et kapott (RGBW & CMYO), melyekkel sokkal több színkombinációt érhetünk el. A CMYO színkeverés először ebben az effektlámpában érhető tetten, melyet az RGBW LED-del kombinálva lenyűgöző fénykvalakádot lehet elérni.

Következő újdonság a spot-effekt kategóriában érkezik: 6Spot RGBW. Egy komplett fogd-és-vidd világításmegoldás, melybe nagy intenzitású (9W) RGBW LED-eket szereltek. A ház kialakítása révén tripodra (26 vagy 37 mm) is applikálhatjuk, a 6 darab fejet pedig külön állíthatjuk. Tömege mindössze 4.1 kg, ami nagyon ideális hakni DJ-knek.

A populárisnak számító Intimidator sorozat is kapott két új tagot a Beam Q60 és Scan 360 képében. A 360 fokos körbeforgással rendelkező ultragyors Q60 mozgófejes lámpa 60W-os RGBW LED-del érkezik, teljesítménye pedig eléri a 6800 lux (@2m) fényerősséget, illetve ez az első egység, mely nem rendelkezik színkerékkel. A Scan 360-ban egy 100W-os fehér LED csücsül csupán, viszont 9 színt és 8 gobót képes vetíteni 172°/39° szögekben, valamint egy 3 oldalú prizma és motoros zoom is helyet foglal a házban. Tömegük egyiknél sem éri el a 6 kg-ot, tökéletes truss-ra, fényhídra illeszteni őket.

További meglepetés fejlesztésként egy komplett csomag lát napvilágot, mely a vezetéknélküli DMX-vezérlést támogatja: D-Fi XLR. A csomag 4 egységből áll, mely 3 db vevőt (D-Fi XLR RX) és egy darab adót (D-Fi XLR TX) tartalmaz. Demóvideója önmagáért beszél:

A korábbi sikereknek örvendő EZPin is kapott egy ráncfelvarrást, mely akkumulátoros, 4 darabból álló pakk zoom opcióval egészült ki. Mágneses talpa révén bármely fém-felületre applikálható, 5W-os LED-es természetes fehér fényforrása pedig 11 órát is képes működni.

Az új termékek mellett a Chauvet DJ az EZLink Par Q1BT bevezetésével új csomagopciót is kínál a jövőben, nem meglepő módon EZLink Par Q1BT Pack néven, melyben 4 egység és egy IRC-6 távirányító található majd.