ChauvetDJ a Chauvet Professional megfizethetőbb termékeit tartalmazza – 1990-ben alapította Albert és Berenice Chauvet. Központja Floridában található, ezen kívül Kaliforniában, az Egyesült Királyságban, Belgiumban, Mexikóban, Franciaországban és Németországban vannak saját irodái, raktárai. A piaci fejlesztések egyik vezetőjének számít, akár az izzós és LED-es lámpák, akár a fényvezérlők, akár az effektgépek, akár ezek függesztésével kapcsolatos eszközök terén. 

Kapcsolódó hírek, cikkek

8 új termék érkezik!

Színezőktől a mozgófejeseken át a pinspot lámpákig – nyolc új termék érkezik hamarosan!

Learnmore Tavengwa ‘Single Song’ Live stream

Learnmore Tawengva Evangelista és kórus igazgató minden évben megszervezi a One Voice koncertet, amely összehozza a különböző kórusokat egész Zimbabwe-ből, kihasználva az istentisztelet-zene erejét.

Emeljük a tétet: Live stream és drive-in koncert

A Drive-in koncertek népszerűvé válása mellett az élő közvetítésű műsorok is kezdenek teret hódítani a COVID-19 karanténok miatt. Az Orbit Eventos idén szeptemberben ötvözte a két formátumot egy hibrid-show-ban, amely a rajongóknak azt a választási lehetőséget kínálta, hogy otthon nézhették élőben vagy élvezhették az autójukból a helyszínen.

ChauvetDJ – Távirányítók

Minden, amit a távirányítókról tudni szeretnél.

Ebben is együtt vagyunk

Andy Tugby SoundONE Disco nevű cégének tevékenységei a tilalmak miatt leálltak, így a kihasználatlan ChauvetDJ lámpáival megvilágította 160 éves házát.

ChauvetDJ & PioneerDJ – Joy of Disco

A PioneerDJ és a ChauvetDJ tett egy fontos előrelépést az élőben közvetített produkciók iránti növekvő igény kielégítésére egy többfunkciós stúdió képében.

ChauvetDJ – Az IP besorolásról

Fesztiválok, esküvők, vállalati rendezvények – minden megrendelő világítást szeretne mindenhova, főleg a külső helyszíneknél. Az IP minősítés nem nagy megfejtés, de megértése kíváló első lépés a nyugodt buli érdekében, valamint az eszközök megfelelő kiválasztásánál biztonságérzetet is teremt. Ebben nyújt segítséget a ChauvetDJ cikke.