Avolites Q-széria – minden igénynek

Az Avolites Q-széria piacra dobásával egy olyan médiaszervert adott a kezünkbe, mellyel előadások és projektek pixelfeldolgozását kívánja még inkább az előtérbe helyezni. Ezzel egy időben jelent meg az Ai v12.1 is, melynek újdonsága a Pioneer PRO DJ Link Bridge integrációs szoftverkiegészítése. A médiaszerverek pedig: Q3, Q3pro, Q4 és Qgen, sorban egyre növekvő teljesítménnyel.

A videótartalmak és a vetítési leképezések számos előadás és installáció fő eleme, melyeket az Avolites Synergy-vel még hatékonyabban tudjuk a projektünkbe illeszteni. Ehhez pedig egy ideális hardver vált szükségessé, mely egyben kiegészíti az Ai szoftvert.

A projektek és a show-k Ai-n keresztül ráébresztett minket arra, hogy olyan kiszolgálót kell építenünk, melyek összhangban vannak a felhasználók igényeivel.” – mondta Ciaran Abrams, az Ai vezetőfejlesztője.

A Q3pro tökéletes hordozható szerver az igényesebb műsorokhoz, kettő 4K és egy HD kimenettel, valamint EDID által kezelt HDMI kijárattal. További jellemzői az AMD RAdeon Pro WX7100 grafikus kártya és az 1TB NVMe tárhely.

A Q4 még több erőt ad a felhasználó kezébe, 4db 4K kimenettel és rugalmas bemeneti modulokkal, valamint a szervert igényhez mérten lehet tervezni. Alapkiépítésben AMD Radeon Pro WX9100 GPU és 2TB NVME raid-be kötött tárhellyel rendelkezik.

Az olyan interaktív, valós idejű generatív tartalomkészítő-szoftverek érkezésével, mint a Notch, a Qgen kialakításában a lenyűgöző grafikai megjelenítést tartja szem előtt. Ezt a legmodernebb, Nvidia Quadro RTX6000 grafikus kártyával oldja meg a szerver, mely hozzávetőlegesen 30000 Notch mark-ot képes produkálni. A szerverhez a Notch is tartozék, +2 év licensszel.

Ügyfeleinkkel együtt dolgoztunk annak érdekében, hogy megértsük milyen technológiák és funkciók számítanak a leginkább. Nagyon izgalmasnak tartjuk, hogy ezekkel bővíthettük az új Q-szériát, ami még csak a kezdet.” – említette Paul Wong, az Avolites ügyvezető igazgatója.