Chauvet Professional COLORado Batten Q15

Az inspiráció és a kreativitás (nem elfeledkezve a kliens igényeiről és a térbeli korlátokról) sok irányban alakítja a fixturák formáját. Az új IP65-ös minősítésű COLORado Batten Q15 számos függesztési ponttal rendelkezik, mely felhasználóbarátabbá teszi sok egyéb jellemzője mellett.

Az egy méter hosszú lámpatest RGBW LED fényforrásokat kapott és az állítható talpai rögzíthetőek az ¼ fordulatú omega konzolokhoz, mellyel könnyedén applikálhatjuk a trussokra. A lámpatest továbbfűzhetőségének növelésével egy új rendszer alakítható ki, melyben ugyanilyen vagy akár más lámpatestekkel lehetséges bővíteni a színpadképet. Talpain kívül ‘jégcsap’ stílusban is függeszthető, mintegy lógatva a trussokról.

“Figyelembe véve a mai piac igényeit, amikor a fény-rigeket sokféle beállításban alkalmazzák, úgy éreztük, hogy adaptív rig soha nem volt ennyire fontos, mint most.” – mondta Albert Chauvet CEO. “A COLORado Batten Q15 ötvözi a magas szintű riggelhetőséget és a kiemelkedő teljesítményt.”

A teljesítményéhez tartozik a 15db 20 Wattos intenzív LED, mely élénk színeket és pixel-leképzést is kínálnak. Az egyszerű falmosó-effekt mellett ‘koncertvilágításra’ is alkalmas: elliptikus optikája 42/15 fokos beam-mel rendelkezik, színhőmérséklete 3200 és 10000 Kelvin között állítható, melyhez 16 bites dimmelés is tartozik. A lámpa beltérre, broadcast stúdiókban is használható passzív hűtése miatt, valamint nagy fényereje miatt színpadi alkalmazásra is tökéletes.