Chauvet Professional egy amerikai cég, amelyet 1990-ben alapított Albert és Berenice Chauvet. Központja Floridában található, ezen kívül Kaliforniában, az Egyesült Királyságban, Belgiumban, Mexikóban, Franciaországban és Németországban vannak saját irodái, raktárai. A piaci fejlesztések egyik vezetőjének számít, akár az izzós és LED-es lámpák, akár a fényvezérlők, akár az effektgépek, akár ezek függesztésével kapcsolatos eszközök terén. 

Atmoszférikus eszközök

Kapcsolódó cikkek, hírek

Chauvet Professional COLORado Batten Q15

Az inspiráció és a kreativitás (nem elfeledkezve a kliens igényeiről és a térbeli korlátokról) sok irányban alakítja a fixturák formáját.

Daniel Thibault – Egy új út bevilágítása

A napok hosszúak, néha 20 órán át tartanak a munkálatok, ami igen kemény és egy nap alatt felállítani, majd bontani egy komplett rig-et, nem egy leányálom. És amikor kész az egész, jön a megérdemelt pihenés az éjszakai szálláson, ami rendszerint egy szerény kisvárosi motel, extrák nélkül.

Világítsunk közönséget (is)

A Crossfade Design tavaly újratervezte az ESPN által hostolt Top Rank Boxing esemény világítását, melyben cél volt, hogy ne csak a küzdőtéren lévő versenyzők, hanem a közönség is kapjon megvilágítást.

Az álarcos énekes belgiumi módra

Karrierje során, amikor olyan tévés különlegességekben dolgozott, mint az Európai Bizottság elnöki vitája és olyan népszerű műsorokban, mint a Dancing With The Stars Belgium és a Liefde voor Muziek, Michiel Milbou csillaghírnevet szerzett magának a kifogástalan kulcsfény világítás miatt.

Új lámpa az Ovation szériához: H-55FC

Első sorban színházaknak, előadótermeknek, templomoknak és egyéb helyszíneknek készült az RGBAL LEDdekkel operáló H-55FC, egynletes fényteret biztosítva.

Egy újabb drive-in koncert

Venturában (Kalifornia) az oceán mellett drive-in koncertet rendezni igényel egy bizonyos magasabb fokú felkészülést – már ami a biztonságot jelenti a néha viharos erejű széllökések miatt.

Stay strong & lights up!

“A sötétség közepette a fény megmarad” – Mahatma Gandhi.

Drive-In, Maverick, Rouge

St. Louis – A country zene szupersztárja, Brad Paisley szinte mindent látott már 20 éves karrierje során, azonban július 10-én őt is meglepte a kocsik fényszórója. Üdv a Live From The Drive-In három estés koncertjén, melyen 3 művészi show került megrendezésre a Live Nation első autós koncertjén.